14.03.2017 12:07

'PSG dient klacht in tegen arbiter Aytekin'

Paris Saint-Germain heeft bij de UEFA een klacht ingediend tegen scheidsrechter Deniz Aytekin. De Duitse leidsman kreeg flink wat kritiek te verduren na afloop van het Champions League-duel FC Barcelona - Paris Saint-Germain.

Volgens Marca en Gazzetta dello Sport heeft Paris Saint-Germain nu een officiële klacht ingediend bij de UEFA. Paris Saint-Germain, dat thuis met 4-0 wist te winnen van FC Barcelona maar in Spanje met 6-1 onderuit ging, heeft niet de hoop dat de wedstrijd overnieuw wordt gespeeld, maar is benieuwd naar het standpunt van de UEFA. Aytekin gaf FC Barcelona namelijk twee makkelijk gegeven strafschoppen, waardoor de Catalanen voor een grote stunt wisten te zorgen.

Volgens het Spaanse en Italiaanse medium is Paris Saint-Germain vooral van mening dat het zelf twee strafschoppen had moeten hebben. Javier Mascherano maakte namelijk hands in het eigen strafschopgebied, terwijl er volgens de Parijzenaars ook een overtreding op Ángel Di María werd begaan die goed was voor een penalty. Daarnaast zet Paris Saint-Germain vraagtekens bij de twee strafschoppen van FC Barcelona en is de club van mening dat Neymar rood had moeten hebben vanwege een natrappende beweging en dat Gerard Piqué twee keer geel had moeten ontvangen van Aytekin.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner