14.03.2017 21:19

Sevilla verwacht dat trainer Sampaoli aanblijft

FC Barcelona kan bieden wat ze willen, Sevilla verwacht dat trainer Jorge Sampaoli niet van club verandert volgend seizoen. Voor de Catalanen is Sampaoli volgens de geruchten hoofdkandidaat om Luis Enrique op te volgen.

De Spanjaard gaf onlangs aan na dit seizoen te stoppen als trainer van FC Barcelona, waardoor de Spaanse grootmacht op zoek moet naar een nieuwe oefenmeester. Sampaoli werd als eerste naam genoemd en zoemt nog steeds rond in Spaanse media, maar daar wil Sevilla-voorzitter Pepe Castro niets van weten.

"Ik heb er vertrouwen in dat Sampaoli ingaat op de aanbieding om zijn contract met één jaar te verlengen, tot 2019", zo stelt hij in gesprek met de Spaanse radio. "We hoeven niet na te denken over FC Barcelona of een andere club. Hij heeft duidelijk aangegeven hier te zijn gekomen vanwege het vertrouwen dat wij in hem hebben uitgesproken. Jorge is gelukkig hier."

Sampaoli was jarenlang bondscoach van Chili en trainde vooral clubs in Zuid-Amerika, afgelopen zomer haalde Sevilla hem naar Europa.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner