15.03.2017 13:30

Diego Simeone rekent zich nog niet rijk

Atlético Madrid-trainer Diego Simeone is er nog niet zeker van dat zijn ploeg zich woensdagavond weet te plaatsen voor de kwartfinale van de Champions League. De Spanjaarden wonnen weliswaar met 4-2 in Duitsland van Bayer Leverkusen, maar de Argentijn waakt voor onderschatting.

"Ik ben overal ongerust over", aldus de oefenmeester tijdens de persconferentie in aanloop naar het Champions League-duel met Bayer Leverkusen. "In een voetbalwedstrijd kan er elk moment iets veranderen, waardoor je op elke situatie voorbereid moet zijn. We hebben weliswaar gewonnen in Duitsland, maar we hadden ook een aantal lastige momenten."

"Dit soort wedstrijden zijn altijd moeilijk en dat zeg ik niet alleen door wat er in Barcelona is gebeurd", doelt Simeone op het feit dat FC Barcelona een 4-0 achterstand wist goed te maken tegen Paris Saint-Germain. De Argentijn rekent woensdagavond op de steun van de supporters. "Ik verwacht een vol stadion. Dat helpt ons om ons bij de beste acht van Europa te voegen."

Real Madrid, FC Barcelona, Juventus, Leicester City, Borussia Dortmund en FC Bayern München wisten zich reeds te plaatsen voor de kwartfinale.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner