17.03.2017 22:58

Jensen belooft meer treffers voor FC Twente

Fredrik Jensen was vrijdagavond bij FC Twente met twee treffers de gevierde man in de uitwedstrijd tegen Roda JC (0-3). De negentienjarige Fin had dit seizoen, zijn eerste in de Eredivisie, pas één keer gescoord. Dat gebeurde vorige maand bij Excelsior (1-1). "Ik had vóór die wedstrijd en erna al vaker moeten scoren", liet hij in Kerkrade bij FOX Sports in keurig Nederlands weten.

"Het is mooi dat het nu wel lukte, twee keer nog wel", vervolgde de aanvallende middenvelder. "Al raakte ik de bal bij mijn tweede treffer totaal verkeerd. Hoeveel doelpunten ik dit seizoen nog ga maken? Misschien eindig ik wel op zes. Ik had in deze wedstrijd eigenlijk al een derde goal moeten maken."

Zijn trainer René Hake was ondanks de ruime zege niet tevreden over zijn ploeg. "Natuurlijk, een uitwedstrijd met 3-0 winnen ziet er op papier goed uit. Maar ik heb me in de eerste helft behoorlijk zitten te ergeren. We leden te veel balverlies en gaven mede daardoor nogal wat kansen weg. We hadden na 25 minuten met 2-0 achter kunnen staan. Na de rust ging het gelukkig beter."

ANP

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner