19.03.2017 18:27

Atlético wint zespuntenwedstrijd van Sevilla

Marco Friedl (Mitte) darf sich Hoffnungen auf einen Einsatz bei den Bayern machen

Atlético Madrid heeft de derde plaats in de Primera División weer in zicht. Het elftal van trainer Diego Simeone versloeg zondag Sevilla met 3-1. Sevilla blijft ondanks het verlies nog wel derde, maar heeft nu nog maar twee punten voorsprong op Atlético.

Sevilla is de laatste weken de goede vorm kwijt. De vorige twee competitiewedstrijden wist de club ook al niet te winnen. Zowel tegen Deportivo Alavés als Leganés werd het 1-1. Sevilla werd daarnaast afgelopen week door Leicester City uitgeschakeld in de achtste finales van de Champions League.

Diego Godín opende in de 37e minuut met een kopbal de score. De Franse aanvaller Antoine Griezmann verdubbelde na een uur spelen de voorsprong. Het derde doelpunt kwam in de 77e minuut op naam van Koke. Sevilla scoorde in de slotfase via Joaquín Correa tegen.

Atlético, dat in de kwartfinale van de Champions League de volgende opponent van Leicester City is, heeft vijf punten minder dan FC Barcelona. De nummer twee komt later op zondag in actie tegen Valencia.