23.03.2017 15:02

Willems terug voor treffen met oude club

Jetro Willems is er vermoedelijk gewoon bij als PSV volgende week zaterdag de competitie hervat met een uitwedstrijd bij Sparta Rotterdam. De linksback is herstellende van hamstringklachten.

Afgelopen weekend was de verdediger nog niet beschikbaar voor de wedstrijd tegen Vitesse, die desondanks met 1-0 in Eindhovens voordeel beslist werd. Hij wordt begin volgende week weer op De Herdgang verwacht. Trainer Phillip Cocu geniet de luxe dat het op het trainingscomplex sowieso ongebruikelijk druk is, omdat van alle Nederlanders alleen Jeroen Zoet werd opgeroepen voor Oranje.

Voor Willems heeft de wedstrijd op het Kasteel een speciaal tintje, hij doorliep namelijk de jeugdopleiding in Rotterdam-West. Hij is niet de enige die iets te bewijzen heeft echter, eerder dit seizoen werd PSV in het bekertoernooi lelijk verrast door de ploeg van Alex Pastoor. In deze wedstrijd is winst voor de Eindhovenaren cruciaal met het oog op de wedstrijd tussen Ajax en Feyenoord een dag later. Met drie punten kruipen ze hoe dan ook dichterbij een van de twee kemphanen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner