29.03.2017 13:30

Swart ziet Feyenoord niet winnen in de ArenA

Sjaak Swart denkt niet dat het kampioenschap zondag wordt beslist tijdens De Klassieker. De oud-speler van Ajax is namelijk van mening dat Feyenoord zondagmiddag niet zal winnen in de Amsterdam ArenA.

"Feyenoord wordt echt geen kampioen in de ArenA", vertelt Swart aan Voetbal International. "Als ik er nou echt van overtuigd was dat Feyenoord beter zou voetballen dan Ajax, dan zou ik dat ook zeggen. Maar heb je ze gezien tegen sc Heerenveen? Dan moeten ze toch gewoon met 3-0 achter staan bij rust en met 5-2 verliezen? Maar ze winnen in Friesland en dat zou je het geluk van de kampioen kunnen noemen."

Swart blijft ondanks de achterstand van zes punten vertrouwen houden in de Amsterdammers. "Ik denk dat Ajax thuis met 2-1 wint en dat Feyenoord het met FC Utrecht en Vitesse nog op het programma knap lastig krijgt", vervolgt de legende van Ajax zijn verhaal. "Het kampioenschap is echt nog niet beslist." Waar Feyenoord nog tegen FC Utrecht en Vitesse speelt, daar neemt Ajax het onder meer op tegen AZ Alkmaar en PSV.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner