31.03.2017 17:58

De Wijs met gebroken pols tegen PEC Zwolle

Jordy de Wijs is gewoon beschikbaar voor de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle komende zaterdag. De 22-jarige centrale verdediger brak op 19 maart in de thuiswedstrijd tegen Ajax zijn pols, maar dat weerhoudt hem niet van spelen. De huurling van PSV zal een speciaal soort gips dragen. 

De Kralingers kunnen in deze fase geen spelers missen. Er staat namelijk een belangrijke periode voor de deur. De Rotterdamse club bevindt zich momenteel op de vijftiende stek met één punt boven de streep voor nacompetitie. De ogen zullen dus gericht zijn op het ontlopen van de nacompetitie en het daarmee handhaven in de Eredivisie. Excelsior lijkt zich wel thuis te voelen rond die vijftiende plek. Na de promotie in 2015, stond Excelsior in beide seizoenen aan het einde van de rit op de veilige vijftiende positie. 

Excelsior-trainer Mitchell van der Gaag kan zaterdag ook weer beschikken over Luigi Bruins die terugkomt van een schorsing. Verder moeten de Kralingers Anouar Hadouir wel missen. De middenvelder kampt met een hamstringblessure. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner