01.04.2017 18:58

Basisrentree Locadia op jubileumfeest Sparta

Jürgen Locadia start zaterdagavond in de basis bij PSV, dat om 19.45 uur op bezoek gaat bij Sparta Rotterdam. De aanvaller liep op 28 augustus een liesblessure op tijdens de thuiswedstrijd tegen FC Groningen (0-0).

Na maandenlang revalideren krijgt de aanvaller zaterdag voor het eerst de kans om zijn waarde vanaf de aftrap te bewijzen. De Uruguayaan Gastón Pereiro begint hierdoor vanaf de reservebank. Ook Andrés Guardado moet vanaf de zijkant toekijken. Jorrit Hendrix krijgt immers de voorkeur.

De gebroeders Luuk en Siem De Jong starten respectievelijk in de spits en als aanvallende middenvelder bij PSV. Laatstgenoemde zal die plek veelal gaan afwisselen met Marco van Ginkel, die in eerste instantie als rechtsbuiten op het wedstrijdformulier staat. 

Sparta viert zaterdagavond haart 129-jarig bestaan. Dat doet de club met exact dezelfde ploeg als tijdens de 3-1 overwinning op Heracles Almelo voor de interlandperiode. De voorhoede wordt gevormd door Loris Brogno, Jerson Cabral en Martin Pušić.

De wedstrijd tussen Sparta Rotterdam en PSV is hier LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner