02.04.2017 12:56

Contractverlenging in zicht voor Verratti

Marco Verratti speelt ook dit seizoen weer een belangrijke rol op het middenveld van Paris Saint-Germain en de Franse ploeg wil aan het einde van het seizoen weer om de tafel. Verratti heeft nog een langdurig contract in Parijs, maar de Franse club zou graag met hem in gesprek willen voor verlenging.

Zaterdagavond speelde Verratti in de basis in het duel met AS Monaco in de finale van de Coupe de la Ligue. Julian Draxler zette Paris Saint-Germain op voorsprong, waarna Thomas Lemar namens Monaco wat terug deed. Vlak voor rust schoot Ángel Di Maria PSG weer op voorsprong. Het slotakkoord was voor Edinson Cavani die met twee doelpunten de score uitbreidde naar 1-4. Verratti leverde één assist en werd tien minuten voor tijd naar de kant gehaald.

Na afloop van de wedstrijd sprak Verratti met Le Parisien over zijn toekomst: "Ik heb nog een contract voor vier jaar bij PSG. Ik voel me hier goed in Parijs. Net als elk jaar zullen we aan het einde van het seizoen met elkaar in gesprek gaan en dan kijken we verder", aldus de Italiaanse middenvelder.