02.04.2017 14:27

Update: Gorter kan toch niet spelen bij ADO

Mike Havenaar blijkt fit genoeg te zijn om vanmiddag in de basis te starten tegen Roda JC. De afgelopen periode kampte de spits met een virusinfectie. Naast de Japanner heeft ADO Den Haag nog een aanvallende wissel doorgevoerd. Ook Yannis Anastasiou, trainer Roda JC, heeft zijn basisopstelling op twee plaatsen gewijzigd.  

Havenaar moest het de afgelopen tijd hebben van invalbeurten, onder andere tegen NEC. In die thuiswedstrijd kopte hij zijn team naar de overwinning. In plaats van de boomlange aanvaller begon Guyon Fernandez de afgelopen periode in de basis. Hij kon geen potten breken, want de spits scoorde vooralsnog nul keer.

De andere aanvallende wissel bij de Hagenezen is Sheraldo Becker. Hij start in plaats van Ruben Schaken. ADO speelde in de interlandbreak een vriendschappelijke wedstrijd tegen VFL Bochum, waar Nederlander Gertjan Verbeek trainer is. Becker speelde een goede partij en bekroonde zijn optreden met een goal. Vanmiddag mag hij zich ook vanaf minuut één bewijzen op de rechterflank. Schaken zit overigens op de bank. 

Roda JC heeft niet twee aanvallende wissels gepleegd, maar twee verdedigende. Zo is Ard van Peppen terug van een schorsing waardoor hij in de basis start, evenals Daryl Werker. Zij zijn de vervangers van Bryan Verboom en Frederic Ananou, die wel twee reservestoelen warm houden.

Update 02-04-2017: 14.25 uur

Donny Gorter is tijdens de warming-up van de wedstrijd afgehaakt en kan niet spelen. De verdediger heeft teveel last van zijn knie en heeft aangegeven niet te kunnen starten. Hij wordt daarom vervangen door de man met nummer 25: Nasser el Khayati. 

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner