04.04.2017 11:06

Ibrahimović: "Heb de wedstrijden gemist"

Zlatan Ibrahimović is blij dat hij dinsdagavond weer mag spelen voor Manchester United. De Zweedse spits werd onlangs voor drie wedstrijden geschorst vanwege een vermeende elleboogstoot aan het adres van AFC Bournemouth-verdediger Tyrone Mings.

Ibrahimović heeft zich al snel neergelegd bij zijn afwezigheid bij The Red Devils. "Het maakt deel uit van de voetballerij, je kan niet altijd spelen", vertelt de aanvaller aan MUTV. "Soms heb je nou eenmaal te maken met blessures of in mijn geval met schorsingen, maar daar kan je enkel van leren."

Dinsdagavond keert Ibrahimović terug, als Manchester United het op Old Trafford opneemt tegen Everton. "Ik voel me goed. Ik heb de wedstrijden op Old Trafford gemist, maar nu ben ik eindelijk terug. Ik hoop dat mijn terugkeer zorgt voor een positief gevoel bij de ploeg", aldus Ibrahimović, die van mening is dat Manchester United zich via de competitie weet te plaatsen voor de Champions League. "Ik denk dat we het gaan halen. We staan nu nog net onder de vierde plaats, maar met een beetje geluk zullen we de top vier halen. Ik heb er vertrouwen in."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner