06.04.2017 12:06

Manu: "Met 8-0 verliezen is een schande"

Elvis Manu (r.) vecht een duel uit met Bart Nieuwkoop (l.) tijdens het competitieduel Feyenoord - Go Ahead Eagles (05-04-2017).
Elvis Manu (r.) vecht een duel uit met Bart Nieuwkoop (l.) tijdens het competitieduel Feyenoord - Go Ahead Eagles (05-04-2017).

Elvis Manu keerde woensdagavond terug in zijn geliefde De Kuip, maar de aanvaller van Go Ahead Eagles had zich wat anders voorgesteld van zijn terugkeer bij Feyenoord. Go Ahead Eagles kreeg een flink pak slaag: 8-0.

Manu werd toegezongen door de fans van Feyenoord, maar dat kan de pijn niet verzachten. "Het doet me goed dat ik nog steeds geliefd ben in De Kuip. Er hing ook weer een schitterende ambiance in het stadion. Maar voor ons was het een rampzalige avond. Zo weggespeeld worden, dat heb ik nog nooit meegemaakt... Met 8-0 verliezen is een schande. Ik had me iets heel anders voorgesteld van mijn terugkeer."

De aanvaller, die door Go Ahead Eagles wordt gehuurd van het Engelse Brighton & Hove Albion, heeft regelmatig contact met de spelers van Feyenoord. "Of ik ze al gesproken heb? We hebben met 8-0 verloren, ik houd wijselijk een tijdje mijn mond", vervolgt Manu tegenover De Stentor. "Feyenoord was getergd tot op het bot na de nederlaag tegen Ajax; er was gewoon geen houden aan."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner