11.04.2017 16:42

Vidić onder de indruk van fitte Ibrahimović

Nemanja Vidić prijst Zlatan Ibrahimović over zijn fitheid en voor het feit dat hij op 35-jarige leeftijd nog aan de top speel. "Ik wist altijd al dat Zlatan een goede speler was, maar ik ben onder de indruk hoe hij elke wedstrijd weer zo fit aan de aftrap verschijnt", geeft de voormalige centrale verdediger van Manchester United aan tegen The Mirror. 

Vidić is zelf achttien dager jonger dan Ibrahimović. De voormalige verdediger droeg driehonderd keer het shirt van United. "Het is niet makkelijk om op 35-jarige leeftijd nog zo goed te spelen. Ik moet eerlijk zijn, ik ben een beetje moe van het voetbal en ik heb tijd nodig om uit te rusten. Bij Zlatan lijkt het erop dat hij nog steeds met heel veel plezier speelt", vertelt Vidić. "Het is goed voor de club en ik hoop dat hij fit zal blijven en blijft presteren zoals hij tot nu toe doet dit seizoen. Hij is goed aan de bal en een echte bedreiging in het strafschopgebied. Hij heeft in zich om volgend jaar weer goed te presteren", besluit Vidić.

Ibrahimović wist afgelopen weekend weer te scoren en dat betekende dat hij de eerste speler bij United is sinds Robin van Persie in 2013 die twintig doelpunten in één seizoen weet te maken. Vidić besloot in januari 2016 een einde te maken aan zijn voetbalcarrière. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner