13.04.2017 20:18

Nuytinck start als de bewaker van Ibrahimović

Bram Nuytinck heeft donderdagavond in de wedstrijd van zijn Anderlecht tegen Manchester United de schone taak om Zlatan Ibrahimović te gaan bewaken. Nuytincks landgenoot Daley Blind zit op de bank.

Zoals gebruikelijk opteert José Mourinho er in de Europa League voor om voormalig AZ-doelman Sergio Romero tussen te palen te zetten, dit gaat ten koste van de reguliere eerste keuze David de Gea. Verder wisselt de Portugees nog wel meer in zijn startploeg, waardoor Marcus Rashford en Antonio Valencia in het Astridpark aan de start verschijnen. Voorin dus Ibrahimović, geflankeerd door Jesse Lingard en Marcus Rashford.

Bij Anderlecht valt meteen op dat Lukasz Teodorzcyk, de Poolse topscorer van de Jupiler Pro League, door de Zwitserse trainer René Weiler gepasseerd is. Ook Alexandru Chipciu en Sofiane Hanni zijn er, ondanks hun basisplek afgelopen zondag tegen KAA Gent, niet bij voor deze kraker. Massimo Bruno is een in het oog springende naam, waarvan verondersteld kan worden dat hij de positie en rol van Hanni zal gaan innemen.

De wedstrijd is vanaf 20:05 LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner