17.04.2017 09:15

Emotionele Hyballa spreekt de supporters toe

Het gaat niet goed met NEC de laatste weken. Na de zesde nederlaag op een rij tegen FC Twente (3-0), wachtten supporters de spelersbus op in Nijmegen. Daar sprak Peter Hyballa vol passie zijn supporters toe.

"Links roepen ze bij de club, rechts roepen ze bij de club, maar wij moeten nog even samen staan! Wij moeten nog drie wedstrijden samen gaan! Wij moeten nog even punten pakken! Maar help ons toch even, help toch maar even, deze jongetjes!", zo is op het geluidsfragment van de NOS te horen. Hyballa roept zijn supporters op de club aan te moedigen en samen ervoor te zorgen dat NEC in de Eredivisie blijft.

"Help toch maar eventjes deze jonge groep! Die van alles probeert, maar het was vandaag te weinig. Nog een keer, deze week goed voorbereiden op Excelsior en ik beloof, zij doen er alles voor, maar zonder jullie zijn wij niks!", maakt de Duitse trainer duidelijk.

Met nog drie wedstrijden op het programma staat NEC op een zeventiende plaats. De ploeg heeft evenveel punten als Sparta Rotterdam en staat vijf punten los van hekkensluiter Go Ahead Eagles. In de wedstrijden thuis tegen Excelsior en AZ en op bezoek bij sc Heerenveen moet NEC genoeg punten halen om de nacompetitie te ontlopen. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner