18.04.2017 09:45

Spanning in Groesbeek: "Het gaat gebeuren"

Achilles'29 begint vrijdagavond met veel vertrouwen aan het competitieduel met FC Dordrecht. De club uit Groesbeek won maandagmiddag met 2-1 van FC Volendam, terwijl FC Dordrecht met 2-0 verloor van SC Telstar.

Hekkensluiter Achilles'29 kan vrijdagavond het gat van drie punten naar FC Dordrecht dichten. "Ja het kan en het gaat ook gebeuren", aldus Boy van de Beek in gesprek met Omroep Gelderland. "Ik heb er vertrouwen in, heel veel vertrouwen. Als je ziet hoe iedereen vecht voor elkaar. Een dikke pluim voor het team."

Achilles'29 heeft aan enkel een winstpartij op FC Dordrecht niet genoeg. Het doelsaldo is namelijk in het voordeel van Dordt. "Zij hebben 2-0 verloren", vervolgt Van de Beek. "Als wij het ze vrijdag lastig kunnen maken en drie punten pakken, worden het nog twee mooie wedstrijden daarna. Je zal wel denken, wat is dit voor Achilles? Maar we hebben tegen elkaar gezegd dat we lekker moeten blijven voetballen. En dan zie je dat ze tegen een ploeg als Volendam drie punten kan pakken."

Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner