20.04.2017 09:47

Stuivenberg: "3-2 een goede uitgangspositie"

KRC Genk-trainer Albert Stuivenberg staat de media te woord in aanloop naar het Europa League-duel met Celta de Vigo (19-04-2017).
KRC Genk-trainer Albert Stuivenberg staat de media te woord in aanloop naar het Europa League-duel met Celta de Vigo (19-04-2017).

Albert Stuivenberg moet donderdagavond met KRC Genk een 3-2 achterstand zien goed te maken in het Europa League-duel met Celta de Vigo. De Nederlandse trainer van de Belgische club noemt de 3-2 nederlaag een goede uitgangspositie.

De Europa League leeft in Genk. "Iedereen leeft heel intens naar de wedstrijd toe. Er staat veel op het spel. 3-2 is een goede uitgangspositie, maar we moeten wel nog steeds winnen. Het zal een listige wedstrijd worden. Celta is heel sterk in de combinatie en we zullen berekend moeten zijn op de counter", aldus Stuivenberg.

In Spanje kwam Genk via Jean-Paul Boëtius op voorsprong, maar dankzij treffers van Pione Sisto, Iago Aspas en John Guidetti wist Celta de Vigo de wedstrijd om te buigen. Thomas Buffel, net als Boëtius en Guidetti oud-speler van Feyenoord, zette de eindstand op het scorebord. Stuivenberg verwacht donderdag dat zijn ploeg goed met de druk kan omgaan. "Ik heb niet de indruk dat er veel nervositeit in de groep zit", aldus de Nederlander op de clubsite van Genk.

Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner