20.04.2017 16:44

Feyenoord-fans laten zien achter PSV te staan

In de dagen voor de kraker tussen PSV en Ajax hebben de fans van koploper Feyenoord laten weten te hopen op een overwinning van PSV. Alleen Ajax kan Feyenoord namelijk nog afhouden van het kampioenschap.

Verschillende Feyenoord-fans hebben deze week contact gezocht met de voorzitter van de supportersvereniging van PSV. De voorzitter, Harrie Timmermans, geeft ook aan extra steunbetuigingen te krijgen in aanloop naar de wedstrijd van aankomende zondag. "Ik krijg veel reacties van Feyenoord-supporters. Ze drukken ons op het hart om toch vooral voluit te gaan tegen Ajax en in die wedstrijd fanatiek achter de ploeg te gaan staan. Natuurlijk is er op dit moment een malaise-gevoel bij PSV en hangt er zondag wat chagrijn boven het stadion. Maar als we de ploeg steunen kan dat net het zetje geven wat de ploeg nodig heeft. Bij een slecht resultaat kan dat ook omslaan en neemt de druk alleen maar toe. Zoals dat ook hoort bij een topclub", aldus de voorzitter van de supportersvereniging.

Met zes punten achterstand lijkt het voor PSV onwaarschijnlijk dat ze nog voorbij Ajax gaan. Naast prestige staat er voor PSV dus weinig op het spel in de wedstrijd met Ajax. Voor Ajax staat er veel meer op het spel. Met een punt minder in de Eredivisie kan Ajax aankomend weekend de koppositie overnemen als Feyenoord niet weet te winnen bij Vitesse. 

Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner