23.04.2017 18:17

Jørgensen: "We hebben een grote stap gezet"

Arnold Kruiswijk (l.) strijd om de bal met Nicolai Jørgensen tijdens Vitesse - Feyenoord. (23-04-2017)
Arnold Kruiswijk (l.) strijd om de bal met Nicolai Jørgensen tijdens Vitesse - Feyenoord. (23-04-2017)

Feyenoord wist zondag opnieuw te winnen en zette daarmee een grote stap richting het kampioenschap, zag ook topscorer Nicolai Jørgensen. De Rotterdamse ploeg won vrij gemakkelijk met 2-0 van Vitesse.

"We hebben veel gesproken over deze wedstrijd", zei de topscorer van de Eredivisie na de wedstrijd tegenover de camera’s van FOX Sports. "Ik denk dat we vanaf minuut één lieten zien dat wij voor meer speelden van Vitesse. Er staan nu nog twee moeilijke wedstrijden op het programma. We moeten dan hetzelfde geven als vandaag. De competitie is nog niet gespeeld, we moeten zo blijven spelen. We hebben wel een grote stap gezet."

Nicolai Jørgensen scoorde twee keer voor de Rotterdammers. In de tiende minuut opende hij de score, waarna hij in de 28ste minuut op aangeven van Jens Toornstra de tweede treffer van de middag. "Ik heb even niet gescoord en vandaag twee keer. Ik ben erg blij met die doelpunten. De eerste treffer was een echte spitsengoal. Bij het tweede doelpunt was er een mooie assist van Jens Toornstra, waarna ik de bal over de lijn tikte. Complimenten voor de arbitrage omdat ze zagen dat de bal over de lijn was", sloot Jørgensen zijn betoog af.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner