24.04.2017 10:20

Berghuis grapt: "Bosz had niet nagedacht"

Vorige week voorspelde trainer Peter Bosz dat Feyenoord nog punten zou verspelen in uitwedstrijden. Na zondag staan de Rotterdammers vier punten los en lijkt de titelrace gelopen. Steven Berghuis reageerde na de gewonnen wedstrijd tegen Vitesse (2-0) op de woorden van Bosz.

"Bosz had niet goed nagedacht. Wij hadden en hebben geen uitwedstrijden meer…", grapt de buitenspeler van Feyenoord in gesprek met De Telegraaf. Berghuis doelt op de massale steun van de Feyenoord-supporters. In het Gelredome was het duidelijk dat de Rotterdamse supporters overal door het stadion zaten en niet alleen in het uitvak. "Ik vind dat toch wel heel bijzonder aan deze club. Feyenoord is zo groot in Nederland. Maar weet je wat zo mooi is, toen het slecht ging met de club waren al deze mensen er ook."

Ook trainer Giovanni van Bronckhorst viel de massale steun in Arnhem op. "Je had wel heel veel familie achter je dug-out zitten, hè?", zei Henk Fraser tegen de trainer van de Rotterdammers. "Toen Jørgensen ons naar 1-0 schoot, kwamen er wel héél veel fans achter ons van de banken. Het was een aparte sfeer voor een uitwedstrijd."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner