24.04.2017 13:33

Kuyt nog niet bezig met eigen toekomst

Kuyt is blij want hij heeft tegen Go Ahead Eagles zijn 150e treffer in de Eredivisie gemaakt! (05-04-2017)
Kuyt is blij want hij heeft tegen Go Ahead Eagles zijn 150e treffer in de Eredivisie gemaakt! (05-04-2017)

Dirk Kuyt heeft nog niet nagedacht over zijn toekomst. De aanvoerder van Feyenoord heeft bij de Rotterdammers een aflopende verbintenis, maar wil zich desondanks richten op het huidige seizoen.

Feyenoord speelt dit seizoen enkel nog tegen Excelsior en Heracles Almelo en kan over twee weken tegen eerstgenoemde tegenstander kampioen worden. "Het klinkt gek, maar ik ben zelfs helemaal niet bezig met mijn toekomst na dit seizoen. Dat moet je geloven. Eerst moet dit seizoen worden afgerond. Er zijn mensen die zeggen: 'De cirkel is rond met een titel', en dat ik dus zou moeten stoppen", aldus Kuyt. 

"Er zijn mensen die zeggen dat ik de Champions League nog kan meepikken", vervolgt de aanvaller tegenover het Algemeen Dagblad. "Ik ga er pas over nadenken als het seizoen erop zit. Een ding is zeker, ik voel me nog fit", aldus Kuyt, die al droomt van het kampioenschap. "Als we kampioen worden, zijn we allemaal helden. Zo moet het voelen. We zijn heel dicht bij de prijs waarvoor ik terug ben gekomen naar Feyenoord. Maar heel dichtbij is nog niet helemaal."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner