26.04.2017 16:36

United zonder Pogba tijdens Manchester derby

Paul Pogba baalt tijdens het competitieduel Burnley - Manchester United (23-04-2017).
Paul Pogba baalt tijdens het competitieduel Burnley - Manchester United (23-04-2017).

Manchester United-trainer José Mourinho moet het donderdagavond stellen zonder Paul Pogba. De Fransman viel afgelopen weekend geblesseerd uit tijdens het competitieduel met Burnley (2-0 overwinning).

Mourinho kreeg tijdens de persconferentie in aanloop naar het competitieduel met Manchester City de vraag of hij donderdagavond een beroep kon doen op Pogba en Ander Herrera. "Pogba, nee. Herrera, ja", luidde het korte antwoord van de Portugese manager. De ziekenboeg van The Red Devils loopt aardig vol, want ook Zlatan Ibrahimović, Marcos Rojo, Juan Mata, Chris Smalling en Phil Jones zijn geblesseerd.

Als Manchester United donderdag weet te winnen, dan passeert het Manchester City op de ranglijst. Mourinho hecht daar echter weinig waarde aan. "Het maakt niet uit. Als we vijfde eindigen en zij zesde, dan hebben we niets. Ik heb liever dat Manchester City op plaats drie staat en wij op plaats vier. Het gaat maar om één ding: je doelstelling halen. Wij willen Champions League spelen en kunnen dat nog op twee manieren bereiken", doelt Mourinho op de competitie en het winnen van de Europa League.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner