30.04.2017 11:45

Blind rots in verdediging Manchester United

Daley Blind in het tenue van Manchester United
Daley Blind in het tenue van Manchester United

Daley Blind heeft laten weten geen problemen te hebben om te spelen in het centrum van de verdediging. Sinds het begin van het blessureleed dat United de laatste tijd lijdt, moet de Nederlander een rol naast Bailly in het centrum invullen.

In gesprek met Manchester United TV zegt de verdediger akkoord te moeten gaan met de rol die trainer José Mourinho hem aanbiedt. "Ik ben er altijd klaar voor om iets te doen als de trainer mij dat vraagt. Ik kan altijd weer op het middenveld moeten spelen maar en ik voel me nu ook comfortabel in het centrum van de verdediging. Ik doe wat de coach van me vraagt en wat hij van me nodig heeft."

Manchester United staat momenteel vijfde in de Premier League en zal zondag thuis aantreden tegen Swansea City FC dat op de rand van degraderen staat. United maakt altijd nog kans om in de top vier te eindigen wat plaatsing voor de Champions League betekent. "Het zal moeilijk worden om bij de beste vier te eindigen. We hebben alleen nog finales over om te spelen. De wedstrijd tegen Swansea is een belangrijke pot maar we moeten elke wedstrijd zo aangaan", geeft Daley Blind aan tegenover Manchester United TV.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner