30.04.2017 17:01

Spurs en Arsenal beide bijna compleet fit

Voor zowel Tottenham Hotspur en Arsenal is het zondagmiddag weer tijd voor de wedstrijd van het seizoen. Tottenham Hotspur zal thuis aantreden tegen eeuwige aartsrivaal Arsenal. Beide teams spelen nog voor meer dan alleen de eer in de Noord-Londense derby.

Tottenham Hotspur zal zondagmiddag tegen Arsenal aantreden met veel gebruikelijke namen. Op het doel staat Hugo Lloris. Hiervoor staan de bekende vier verdedigers waaronder de oud-ajacieden Toby Alderweireld en Jan Vertongen, die tevens zijn tweehonderdste wedstrijd zal spelen voor de Spurs. In de voorhoede staan de meest productieve spelers in de Premier League van dit seizoen. Harry Kane, Delle Alli en Heung-min Son hebben respectievelijk twintig, zestien en twaalf doelpunten weten te scoren in de Engelse competitie. Enige grote naam die afwezig is is Moussa Dembélé die met een enkelblessure niet op tijd fit was voor de belangrijkste wedstrijd van het seizoen.

Aan de kant van Arsenal wel een paar wijzigingen. Arsène Wenger stuurt zijn spelers met een 3-4-3 opstelling het veld in waarbij de buitenspelers, Mesut Özil en Alexis Sánchez, meer onder de spits Olivier Giroud zullen spelen. Voor de doelman, Petr Čech, zijn Gabriel, Laurent Koscielny en Nacho Monreal te vinden. Shkrodan Mustafi moet de wedstrijd missen, hij kampt met een blessure aan het dijbeen. 

De wedstrijd in de Londense Derby tussen de Spurs en Arsenal van 17:30 uur is hier LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner