02.05.2017 11:34

Falcao denkt aan langer verblijf bij Monaco

Radamel Falcao is een tevreden man tijdens het competitieduel AS Monaco - Toulouse FC (29-04-2017).
Radamel Falcao is een tevreden man tijdens het competitieduel AS Monaco - Toulouse FC (29-04-2017).

Radamel Falcao heeft bij AS Monaco nog een contract tot medio 2018, maar de Colombiaanse aanvaller staat open voor contractverlenging bij de huidige koploper van de Ligue 1.

"Ja, dat zie ik wel zitten", doelt de 31-jarige aanvaller in gesprek met L'Équipe op contractverlenging bij AS Monaco. "Ik voel me goed bij Monaco en mijn vrouw en dochters hebben het hier ook naar hun zin. De club, de stad, alles is perfect. We hebben ons makkelijk aangepast aan het leven in Monaco en daardoor kan ik me makkelijk focussen op mijn prestaties op het veld."

"Sinds het begin van het seizoen loopt alles op rolletjes", vervolgt de Colombiaan, die bij Manchester United en Chelsea de afgelopen jaren niet wist te imponeren. "Ik hoop dat ik in de toekomst bij Monaco kan blijven." Falcao speelt sinds 2009 in Europa en groeide bij FC Porto en Atlético Madrid uit tot een echte goalgetter. In 2013 koos Falcao voor AS Monaco, maar raakte hij al snel zwaar geblesseerd aan zijn knie. De afgelopen twee seizoenen speelde de aanvaller van AS Monaco op huurbasis voor achtereenvolgens Manchester United en Chelsea.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner