03.05.2017 13:30

'Ook Vilhena gaat verlengen bij Feyenoord'

Tonny Vilhena kan lachen na afloop van het competitieduel Feyenoord - FC Utrecht (16-04-2017).
Tonny Vilhena kan lachen na afloop van het competitieduel Feyenoord - FC Utrecht (16-04-2017).

Na Terence Kongolo, Rick Karsdorp, Karim El Ahmadi en Bilal Başaçıkoğlu staat ook Tonny Vilhena op het punt om een nieuw contract te tekenen bij Feyenoord. De middenvelder heeft in Rotterdam nog een contract tot medio 2018.

Afgelopen zomer leek Vilhena transfervrij te vertrekken bij Feyenoord, maar vanwege privéredenen tekende Vilhena toch een nieuw contract bij Feyenoord. De middenvelder is bezig aan een uitstekend seizoen bij Feyenoord en staat naar verluidt in de belangstelling van een aantal clubs uit het buitenland, maar volgens Voetbal International is Vilhena niet van plan om de club uit Rotterdam-Zuid te verlaten.

De middenvelder staat namelijk op het punt om zijn contract met één of twee seizoenen te verlengen. Feyenoord kan aankomend weekend tegen stadgenoot SBV Excelsior kampioen worden, waardoor de Rotterdammers aankomend seizoen actief zijn in de Champions League. Vilhena was niet eerder actief in de Champions League en wil daarom nog minimaal één seizoen in dienst van Feyenoord blijven spelen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner