04.05.2017 09:00

Younes: "Ben helemaal niet bang voor Lyon"

Amin Younes heeft geen angst voor de return in Lyon. De Amsterdammers wonnen woensdag in de halve finale van de Europa League met 4-1 van Olympique Lyon en staat daardoor met één been in de finale.

"Het was een geweldige wedstrijd. Ik ben erg trots op het hele team, maar ook op de supporters, de hele club en de hele stad. Iedereen heeft dit resultaat verdiend. We staan weliswaar met één been in de finale, maar zijn er nog niet helemaal zeker van. We moeten volgende week in de return nog een keer scherp zijn en de dingen doen waar we goed in zijn."

"Ik ben helemaal niet bang voor Lyon", vervolgt de Duitser tegenover NUSport. "Ik heb zoveel vertrouwen in onze ploeg. Maar Lyon heeft ook een uitstekend team. Volgende week is Alexandre Lacazette er weer vanaf het begin bij. Op hem moeten we dan zeker goed letten", aldus Younes, die één keer wist te scoren tegen Lyon. "Ik had er meer kunnen maken, daar ben ik het helemaal mee eens. Maar goed, we winnen met 4-1 van Lyon. Complimenten aan het hele team."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner