06.05.2017 18:15

Hull City verslikt zich in Sunderland

Hull City heeft zaterdag verzuimd afstand te nemen van de onderste plaatsen van de Premier League. De club verloor voor eigen publiek van het al gedegradeerde Sunderland (0-2). Billy Jones en Jermain Defoe maakten de doelpunten voor de hekkensluiter.

Hull City blijft daardoor op de zeventiende plaats staan in de Premier League. Swansea City kan later op de zaterdagavond nog Hull City passeren op de ranglijst. De formatie van trainer Paul Clement neemt het dan op tegen het Everton van trainer Ronald Koeman.

Elders speelde Bruno Martins Indi met Stoke City gelijk tegen Bournemouth (2-2). Stoke verspeelde in de slotfase een zege met een eigen doelpunt van Ryan Shawcross. Stoke kwam voor het eerst op voorsprong door een eigen doelpunt van Lys Mousset.

Daryl Janmaat en Nordin Amarabat verloren met Watford bij Leicester City (3-0). Onyinye Ndidi, Riyad Mahrez en Marc Albrighton scoorden voor de kampioen van vorig jaar. Burnley pakte een belangrijk punt tegen West Bromwich Albion (2-2). Sam Vokes tekende in de 85ste minuut voor het tweede doelpunt van de thuisploeg.

ANP/Voetbal.com

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner