07.05.2017 13:51

Bosz geeft veel spelers rust in tussenduel

Ajax-coach Peter Bosz stelt zondagmiddag zeven andere spelers op ten opzichte van de galavoorstelling tegen Olympique Lyon. Een Ajax met een ander gezicht gaat zijn best doen om Go Ahead Eagles de Jupiler League in te sturen.

Alleen André Onana, Jaïro Riedewald, Davy Klaassen en Kasper Dolberg blijven staan in de equipe van Bosz. Voor de rest sluipen onder andere David Neres, Justin Kluivert, Abdelhak Nouri en Donny van de Beek in de basis. Daarnaast staat de geroutineerde Heiko Westermann achterin. In de Eredivisie heeft Ajax eigenlijk alleen nog de tweede plek te verdedigen, dus kan Bosz veel spelers rust geven.

Voor Go Ahead kan in de gloednieuwe Johan Cruijff ArenA officieel het doek vallen. Als de bezoekers niet winnen van Ajax, spelen ze volgend seizoen weer in de Jupiler League. Ten opzichte van twee weken geleden tegen FC Groningen staat er één nieuwe naam in de basis om voor een enorme stunt te gaan zorgen. Sébastien Locigno bekleedt de linksbackpositie, in plaats van Rochdi Achenteh.

Het duel is vanaf 14.30 LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner