07.05.2017 16:54

Van Bronckhorst: "De groep is aangeslagen"

Giovanni van Bronckhorst kijkt verbitterd toe hoe zijn Feyenoord een matige pot op het veld legt tegen Excelsior (07-05-2017)
Giovanni van Bronckhorst kijkt verbitterd toe hoe zijn Feyenoord een matige pot op het veld legt tegen Excelsior (07-05-2017)

Feyenoord zag de kampioensdroom zondagmiddag in duigen opgaan. De ploeg van Giovanni van Bronkhorst verloor ruim van Excelsior: 3-0. Van Bronckhorst was na de wedstrijd zichtbaar teleurgesteld.

Binnen tien minuten wist Excelsior Feyenoord in rouw te dompelen. Nigel Hasselbaink, Stanley Elbers en Ryan Koolwijk maakten tussen de 55ste en 65ste minuut elk een doelpunt. De 3-0 achterstand kwam Feyenoord niet meer te boven. Van Bronckhorst reageerde na de wedstrijd tegenover de camera’s van FoxSports. "We zaten totaal niet in de wedstrijd. Ik denk dat dat vanaf minuut één zichtbaar was. We konden de wedstrijd niet naar ons toe trekken. Je ziet als je 1-0 achter komt dat het een enorme tegenslag is voor het elftal."

"Je weet dat de eerste goal heel belangrijk is en die hebben we vandaag tegen gehad. Dan weet je, en dan voel je aan alles, dat je deze wedstrijd niet kunt ombuigen. Je ziet dat het elftal niet in de wedstrijd zit. Dat moet volgende week anders", aldus Van Bronckhorst die volgende week met Feyenoord alsnog kampioen kan worden in de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo. "Volgende week hebben we de laatste kans om in eigen huis te winnen. Ik ben niet boos, maar heel teleurgesteld. De groep is aangeslagen. Volgende week moeten we dat ombuigen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner