07.05.2017 17:13

Hoedt en De Vrij scoren allebei voor Lazio

Lazio heeft zondag de fans in de thuiswedstrijd tegen Sampdoria vermaakt. De ploeg van trainer Simone Inzaghi scoorde liefst zeven keer: 7-3. Bij rust was de stand al 5-1.

De Nederlandse verdedigers Wesley Hoedt en Stefan de Vrij scoorden in de eerste helft allebei. Hoedt zorgde in de 36e minuut voor de 3-1 en De Vrij was kort voor de pauze verantwoordelijk voor het vijfde doelpunt van de thuisploeg, die de vierde plaats in de Italiaanse voetbalcompetitie door de ruime zege nauwelijks nog kan ontgaan. Lazio heeft, met nog drie speelronden te gaan, vijf punten voorsprong op nummer vijf Atalanta.

Doelpunt Hoedt

Clubtopscorer Ciro Immobile scoorde zondag twee keer voor Lazio. In de ranglijst van topscorers in de Serie A staat Immobile op een zesde plek. Met 22 doelpunten staat hij drie doelpunten achter de eerste plek die door Edin Džeko en Andrea Belotti  Bij Sampdoria, dat al vanaf de achttiende minuut met een man minder speelde na rood voor Milan Skriniar, was Fabio Quagliarella twee maal trefzeker.