09.05.2017 10:02

'Ajax wil flink bedrag bij transfer Klaassen'

Het vertrek van Davy Klaassen bij Ajax lijkt steeds dichterbij te komen. Mogelijk speelde de aanvoerder zondagmiddag zijn laatste wedstrijd in de Arena, maar bij een transfer moet een club flink in de buidel tasten.

Volgens De Telegraaf wil Ajax minimaal 25 miljoen euro ontvangen voor de middenvelder. In de afgelopen weken kwamen er al enkele geruchten op gang, maar de krant weet dat er een aantal Engelse clubs geïnteresseerd zijn. Het Everton van Ronald Koeman is de club die het meest genoemd wordt.

Klaassen gaf zelf aan dat hij simpelweg nog niet weet of hij vertrekt of blijft. Met zijn goede spel heeft hij zich dit seizoen wel definitief in de kijker gespeeld. Ajax doet tot de eindfase mee op het Europese podium en Klaassen zelf maakte al negentien doelpunten. Nadat hij op 27 mei 2011 scoorde bij zijn debuut, heeft de aanvoerder inmiddels al 184 wedstrijden gespeeld voor de Amsterdammers. Het contract van Klaassen loopt nog tot medio 2019, waardoor er voor Ajax nog geen noodzaak is hem te verkopen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner