14.05.2017 20:06

Berghuis wil blijven, Elia aast op transfer

De ene vleugelspits van Feyenoord wil graag blijven, de ander aast op een transfer naar het buitenland. Steven Berghuis vertelde na de gewonnen kampioenswedstrijd tegen Heracles Almelo (3-1) dat de kans groot is dat hij komend seizoen weer in De Kuip speelt.

De huurling van Watford werd ook geconfronteerd met de woorden van Eljero Elia, die even daarvoor had geroepen dat Feyenoord wil meewerken aan een vertrek nu zijn 'project' is afgerond. Elia (30) keerde twee jaar geleden terug in Nederland met als doel om de KNVB-beker en de landstitel te winnen.

"Het zou enorm jammer zijn als Elia vertrekt, hij heeft een topseizoen gedraaid. Maar ik kan hem wel begrijpen", zei Berghuis. "Hij heeft de leeftijd om nog een keer goed geld te verdienen in het buitenland."

Zelf wil de rechtsbuiten met Feyenoord de Champions League in. "Ik heb veel geld ingeleverd om hier te spelen, maar dat is me driedubbel terugbetaald. Ik wil blijven en Feyenoord wil dat ook, het was er alleen van afhankelijk of we kampioen zouden worden. Dat is nu gelukt, dus de clubs zullen wel snel gaan praten. Ik vertrouw erop dat het wel goed komt."

ANP

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner