14.05.2017 22:18

Mourinho blijft spelers sparen voor EL finale

Joseé Mourinho tijdens de wedstrijd van Tottenham Hotspur tegen Manchester United
Joseé Mourinho tijdens de wedstrijd van Tottenham Hotspur tegen Manchester United

Manchester United verloor zondag met 2-1 van Tottenham Hotspur in de laatste wedstrijd die gespeeld zou worden op White Hart Lane. De trainer van de Mancunians geeft aan dat het verlies vooral komt door het gebrek aan fitte spelers.

Op de vraag of de handen van José Mourinho gebonden waren reageert de Portugees erg geïrriteerd. "Ja, dat waren ze zeker. In de afgelopen wedstrijden tegen Manchester City, Swansea City en Arsenal waren ze dat ook en in de aankomende wedstrijden zullen ze dat ook zijn." De oefenmeester heeft al tijden veel geblesseerde spelers en heeft weinig keus al het op de opstelling aankomt. 

Terwijl Mourinho vaak naar zijn hoofd krijgt dat hij alles op de Europa League gooit, geeft de trainer aan dat dit niet zo is. "We gokken niet op de Europa League. Het is zo dat geen enkele selectie goed kan presteren in twee grote competities als de selectie maar vijftien fitte spelers bevat. De spelers die rust nodig hadden, kregen rust. En de spelers die minuten moesten maken, zoals Daley Blind, hebben negentig minuten vol kunnen maken."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner