15.05.2017 20:18

Onderzoek moet fitheid Sánchez bepalen

Alexis Sánchez juicht na zijn doelpunt in de wedstrijd tegen Southampton
Alexis Sánchez juicht na zijn doelpunt in de wedstrijd tegen Southampton

In de laatste belangrijke wedstrijden van de Premier League kan geen enkele club nog zonder haar sterspelers. Ook Arsenal doet er alles aan om Alexis Sánchez op tijd terug te krijgen bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sunderland.

Sánchez, die in de laatste wedstrijd tegen Stoke City uitviel, is van groot belang voor de Londense ploeg en Arsène Wenger doet er alles aan om de aanvaller op tijd terug te krijgen. De medici van Arsenal zijn maandag bezig geweest met het dijbeen van de Chileen om de aanvaller klaar te stomen voor de laatste wedstrijden. De trainer, Wenger, geeft ook aan dat het onduidelijk is hoe het verder gaat met de selectie. "Alexis zal vandaag een onderzoek hebben. Gisteren zag het er niet goed uit maar met hem weet je het nooit. Hij is zo fit dat hij misschien wel op tijd terug kan zijn bij de selectie."

Naast Sánchez is ook verdediger Laurent Koscielny niet compleet fit. De Fransman heeft de negentig minuten lang tegen Stoke City vol kunnen maken maar miste daarvoor de wedstrijd tegen Southampton. Wenger gelooft er echter in dat de Fransman verder het seizoen gewoon af kan maken.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner