15.05.2017 21:47

Coutinho gevleid met geruchten over Barça

Liverpool-speler Coutinho is gevleid met de gerucht dat hij op het punt staat een overstap naar FC Barcelona te maken. Volgens de Braziliaan is FC Barcelona een van de beste clubs in de wereld en is het een grote stap vergeleken met Liverpool.

De club zelf is een tijd terug in het nieuws gekomen aangezien het niet wilt meewerken met een mogelijke transfer naar FC Barcelona. Jürgen Klopp liet destijds weten zijn beste spelers te willen behouden. "We willen de huidige selectie versterken, maar we laten onze beste spelers niet vertrekken. Ik verwacht dus een zomer zonder zorgen."

Zelf laat Coutinho al doorschemeren dat hij het een mooie stap zou vinden. "Ik vind het leuk om te horen dat FC Barcelona interesse heeft. Het is goed dat ik erkenning krijg voor het harde werk en voorlopig moet ik dat harde werk volhouden." Verder vertelt de Braziliaan tegen ESPN dat hij met zijn hoofd nog bij dit seizoen moet blijven. "Barcelona is een van de beste clubs in de wereld maar een transfer moet geregeld worden door de managers. Ik moet mij blijven focussen op het veld."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner