18.05.2017 12:02

ADO Den Haag gaat stadionnaam wijzigen

ADO Den Haag heeft een nieuwe hoofdsponsor gevonden en dat resulteert in het feit dat het Kyocera Stadion gaat verdwijnen. Het stadion van ADO Den Haag gaat in de toekomst door het leven als het Cars Jeans Stadion.

Cars Jeans zal de aankomende 3 seizoenen op het shirt van ADO Den Haag staan en binnen afzienbare tijd wordt het stadion ook omgetoverd tot het Cars Jeans Stadion. "Wij zijn erg blij dat een bekend kledingmerk als Cars Jeans zich aan onze club wil verbinden", aldus Mattijs Manders, algemeen directeur van ADO Den Haag, op de clubsite van de Hagenaars. "Al bij de eerste kennismaking hadden beide partijen een goed gevoel. We zijn er dan ook snel met elkaar uitgekomen."

"Dankzij Cars Jeans kan ADO Den Haag de komende drie jaar weer belangrijke stappen zetten richting een sportief en financieel gezonde toekomst", vervolgt Manders. "Met Cars Jeans als nieuwe sponsor gaat ADO Den Haag een nieuwe fase in met een samenwerking die voor ons ongeëvenaard is, en dan ook nog voor een langere periode. Hier mogen wij in alle opzichten zeer trots op zijn. Uit de deal spreekt erg veel vertrouwen welke Cars Jeans in ADO Den Haag heeft. Wij zullen als club er ook alles aan doen om Cars Jeans een grote naamsbekendheid te geven in onze regio, en ook daarbuiten."

 

Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner