19.05.2017 11:35

Anastasiou: "We maakten geen goede keuzes"

Roda JC had enorm veel moeite om Helmond Sport over de knie te leggen. De ploeg van Yannis Anastasiou zegevierde met 0-1 en ondanks dit resultaat was de Griekse oefenmeester verre van tevreden over zijn ploeg.

"Zij spelen opportunistisch, heel veel lange ballen. Dat is heel moeilijk. Maar wij maakten in balbezit niet de goede keuzes", stelde de trainer van Roda JC in gesprek met FOX Sports. "Er was weinig beweging en diepte, de passes waren niet goed en het tempo was te laag. Met onze kwaliteiten moeten we meer laten zien. Behalve het doelpunt hebben we de tegenstander niet in de problemen gebracht."

Na de rode kaart van Adil Auassar kreeg de Eredivisionist het lastig in Brabant. "Maar wat telt is het resultaat. Zeker na de teleurstelling van afgelopen zondag was het voor ons belangrijk de wedstrijd te winnen. En we hebben geen doelpunt tegen gekregen, dat is ook positief. Maar het is nog niet beslist. Er komt nog een wedstrijd en dat wordt lastig gezien de speelstijl van de tegenstander, want daar is het echt alles of niets."

Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner