22.05.2017 16:15

Doelman Brad Jones blijft Feyenoord trouw

Brad Jones staat ook aankomend seizoen onder de lat bij Feyenoord. Jones tekende in juli een contract voor 1 seizoen bij Feyenoord, maar blijft nu tot de zomer van 2019 bij Feyenoord.

Kenneth Vermeer was het afgelopen seizoen de beoogde eerste doelman van Feyenoord, maar de Amsterdammer liep al voor de start van het seizoen een zware blessure op. Jones werd daardoor als vervanger naar De Kuip gehaald, nadat hij in 2016 een half jaar bij NEC Nijmegen had gespeeld. Met Jones onder de lat werd Feyenoord onlangs voor het eerst sinds 1999 kampioen van Nederland.

"We zijn heel blij dat we Brad voor Feyenoord hebben kunnen behouden", aldus Martin van Geel, technisch directeur van Feyenoord, op de clubsite van de Rotterdammers. "Hij heeft een ijzersterk seizoen met veel clean sheets achter de rug en heeft daarmee een belangrijk aandeel gehad in het kampioenschap. Brad is een fantastische prof met een geweldige mentaliteit, die hij bovendien overbrengt op de andere jongens in de groep." 

"Door zijn aanblijven is er komend seizoen sprake van grote concurrentie onder de lat, maar dat hoort bij een club als Feyenoord. Bovendien gaan we de Champions League in, waardoor we over een kwalitatief zo sterk mogelijke en brede selectie willen beschikken." Jones speelde het afgelopen seizoen 32 competitiewedstrijden, 4 bekerwedstrijden en 6 wedstrijden in de Europa League namens de Rotterdammers.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner