30.05.2017 10:18

Van La Parra kijkt uit naar duel op Old Trafford

Rajiv van La Parra kan niet wachten op aankomend seizoen. De flankspeler gaat met Huddersfield Town de Premier League in en speelt dan tegen de club waar hij als kleine jongen fan van was: Manchester United.

Huddersfield Town was maandagmiddag na strafschoppen te sterk voor Reading FC en promoveerde daardoor naar de Premier League. "De huldiging in Huddersfield. Dat gaat een ongelooflijk feest worden", vertelt Van La Parra aan het Algemeen Dagblad. "Mag het? Als je er 45 jaar op hebt moeten wachten", aldus de oud-speler van onder meer sc Heerenveen, die als kind al droomde van Old Trafford. "Nu loop ik daar straks rond als speler. Dat is toch niet normaal?"

Van La Parra denkt stiekem ook al aan het Nederlands elftal. "Ik wil altijd het hoogst haalbare bereiken. Ik ben blij dat ik op een hoger podium kan laten zien hoe goed ik kan voetballen. Of ik al aan Oranje denk? Als je in een van de beste competities op aarde speelt, mag je zeker aan het Nederlands elftal denken. Maar eerst focus ik me op de club."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner