30.05.2017 10:35

Prioriteit Leerdam: "Eerst moet ik fit worden"

Kelvin Leerdam heeft een aflopende verbintenis bij Vitesse, maar desondanks is de verdediger nog niet bezig met zijn toekomst. Leerdam wil eerst herstellen van een knieblessure die hij opliep tijdens de bekerfinale.

Zijn ploeggenoten hebben inmiddels vakantie, maar Leerdam is aan het revalideren op Papendal. "Het duurt nu al bijna vijf weken. Voor mij persoonlijk is het seizoen vervelend geëindigd. Het gaat langzaam en ik heb nog redelijk wat last. Eerst moet ik fit worden en zorgen dat ik straks weer normaal tegen een bal kan trappen."

Leerdam wil geen duidelijkheid geven over zijn toekomst. "Ik ga daar geen uitspraak over doen", vervolgt de mandekker tegenover Omroep Gelderland. "Wel is het zo dat de trainer en ik een goed gesprek hebben gehad. Hij weet hoe ik denk over bepaalde dingen en omgekeerd is dat hetzelfde. We kunnen het persoonlijk goed vinden met elkaar. Maar ik treed niet in detail", aldus Leerdam, die over belangstelling niet te klagen heeft. "Ja, er is al best veel voorbij gekomen. Daarom maak ik me ook niet zo druk."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner