29.09.2018 20:50

Sturridge voegt zich bij rijtje Liverpool-legendes

Met een hele late gelijkmaker schoot Daniel Sturridge Liverpool naar een punt tegen Chelsea: 1-1. De aanvaller van Liverpool, met een verleden bij de tegenstander, maakte zijn vijftigste doelpunt voor The Reds. Daarmee komt hij in een fraai rijtje.

7. Daniel Sturridge: 50

Enkele dagen eerder stonden Liverpool en Chelsea (1-2) nog tegenover elkaar op Anfield, in het kader van de Carabao Cup. Sturridge schoot The Reds toen op voorsprong, maar boog Chelsea de wedstrijd nog om in een zege.

Zaterdagavond leek het erop dat Chelsea opnieuw aan het langste eind zou trekken. Eden Hazard, een paar dagen eerder nog de matchwinner, bracht Chelsea na een klein half uur op voorsprong. Die stand bleef lang staan. In de 86ste minuut kwam Sturridge echter binnen de lijnen en drie minuten later schoot hij zeer fraai in de bovenhoek 1-1.