22.12.2013 21:08

Weer thuiszege Galatasaray

Galatasaray is ook na de achtste thuiswedstrijd in de Turkse competitie nog ongeslagen in eigen stadion. De club uit Istanbul boekte zondag voor eigen publiek tegen Trabzonspor de zesde thuisoverwinning van het seizoen. Voor de vijfde keer deze jaargang werd het 2-1 voor de ploeg van Wesley Sneijder, die 85 minuten meespeelde.

Galatasaray had de overwinning te danken aan de Turkse spits Burak Yilmaz, die in de tweede helft tweemaal scoorde binnen 8 minuten. Vlak voor het tweede doelpunt had Olcan Adin de bezoekers nog hoop gegeven door de 1-1 te maken. Trabzonspor beëindigde het duel met tien man, door een rode kaart voor Gustavo Colman.

Galatasaray staat met 30 punten uit 16 duels derde in Turkije, 8 punten achter koploper Fenerbahçe en een punt achter Kasimpasa.