16.01.2014 11:33

Spits Long bijna van Hull

Shane Long in actie voor Ierland tijdens het vriendschappelijke duel met Uruguay. (29-03-2011)
Shane Long in actie voor Ierland tijdens het vriendschappelijke duel met Uruguay. (29-03-2011)

Hull City heeft een akkoord bereikt met West Bromwich Albion over de transfersom voor Shane Long. Dat melden The Baggies donderdag op hun website. 

Hull City is druk bezig met het versterken van de selectie. Het lijkt slechts een kwestie van tijd voordat Long van West Bromwich Albion naar The Tigers verkast. Onlangs werd Nikica Jelavić al overgenomen van Everton. De 26-jarige Long heeft nog een contract tot het einde van het seizoen, maar West Bromwich Albion heeft nog wel een optie voor een contractverlenging van één jaar.

Technisch directeur van WBA, Richard Garlick, zegt het volgende over de spits die in een eerder stadium onder contract stond bij Reading en Cork City: “Tijdens de lente begonnen we met Shane te praten over contractverlenging. We hebben hem twee aanbiedingen gedaan die zijn salaris aanzienlijk zou verhogen. Ondanks onze pogingen heeft Shane besloten onze aanbiedingen af te wijzen." 

Garlick wil niet dat Long over een anderhalf jaar gratis de deur uitloopt: "Shane die zijn contract niet wilde verlengen en vervolgens een goed bod van Hull heeft ons doen besluiten het bod te accepteren. We denken dat dit het beste is voor de club." 

 

Voetbal.com

 

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner