FIFAcom #"> FIFAcom #" />
16.01.2014 12:41

Willian hoopt op beste jaar uit zijn leven

Aaron Ramsey (l) is Willian (r) te snel af. (29.10.2013)
Aaron Ramsey (l) is Willian (r) te snel af. (29.10.2013)

"Ik wil prijzen pakken met Chelsea en het WK winnen met Brazilië", dat zegt Chelsea-middenvelder Willian in gesprek met FIFA.com. 

Het was een tumultueus jaar voor de Braziliaan Willian. Anzhi Makhachkala kocht Willian in februari van Shakhtar Donetsk, maar dat werd geen succes. "Mijn leven heeft het afgelopen jaar veel veranderingen ondergaan. Toch was het een geweldig jaar en ik ben blij met waar ik nu ben", aldus Willian tegenover FIFA.com. De 25-jarige spelmaker doelt op zijn transfer in augustus naar Chelsea. Anzhi besloot al haar spelers in de verkoop te doen en Chelsea hapte toe. De Londenaren betaalden 35 miljoen euro voor de Braziliaan.

Willian hoopt dat 2014 nog beter zal worden: "Afgelopen jaar was goed, maar ik hoop dat 2014 nog beter word. Ik wil prijzen pakken met Chelsea en het WK winnen met Brazilië. Dat zou het perfecte jaar zijn en bovendien het beste uit mijn leven." De ambities van Willian zijn groot. Chelsea staat momenteel op de derde plaats in de Engelse Premier League met slechts een achterstand van twee punten op koploper Arsenal, terwijl The Blues het in de achtste finales van de Champions League moeten opnemen tegen Galatasaray. 

 

Voetbal.com

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner