19.01.2014 23:28

SC Cambuur-banneling mogelijk naar Telstar

Kevin Brands komt het komende halfjaar mogelijk uit voor Telstar. RTV Noord-Holland meldt dat de club uit Velsen de middenvelder annex aanvaller van Willem II wil huren. De 25-jarige Brands speelde de eerste seizoenshelft nog op huurbasis bij SC Cambuur, maar de club uit Leeuwarden stuurde de ‘stoorzender’ terug naar Tilburg.

De middenvelder werd halverwege december uit de selectie van SC Cambuur gezet. Brands kreeg in de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk geen speelminuten van SC Cambuur-trainer Dwight Lodeweges en meldde zich de week daarop ziek. De club uit Leeuwarden zag geen goede basis om de samenwerking voort te zetten en besloot het huurcontract van Brands te ontbinden.

Ook bij Willem II zijn de vooruitzichten van Brands niet rooskleurig. De zoon van Marcel Brands komt niet voor in de plannen van Willem II-trainer Jurgen Streppel en lijkt derhalve weer te worden verhuurd. Telstar biedt de middenvelder mogelijk een uitweg. Brands speelde tussen 2009 en 2012 al 90 wedstrijden voor de Velsenaren en wordt wellicht met zijn ex-werkgever herenigd.

 

Voetbal.com

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner