30.01.2014 13:02

Andersen definitief vervanger Room

Go Ahead Eagles is erin geslaagd een nieuwe doelman aan te trekken. Stephan Andersen wordt overgenomen van Real Betis. De club uit Deventer huurt de Deense international Stephan Andersen tot het einde van het seizoen. Dat meldt De Stentor donderdag.

Go Ahead Eagles en Real Betis kwamen in de nacht van woensdag op donderdag tot een akkoord. Trainer Foeke Booy van de Deventer club gaat ervanuit dat het acute keepersprobleem nu is opgelost. Andersen wil verkassen sinds de komst van Antonio Adán. De transfervrije oud-keeper van Real Madrid werd maandag door Real Betis gecontracteerd. Andersen, die bij Real Betis op de reservebank belandde, wil graag spelen om in aanmerking te blijven komen voor het Deense nationale elftal.

Go Ahead Eagles was naarstig op zoek naar een nieuwe eerste keeper, omdat Vitesse huurling Eloy Room vlak voor het verstrijken van de transferwindow opeiste. Dit vanwege een zware knieblessure van de tweede doelman, Marko Meerits. Andersen speelde in het verleden voor Évian, Brøndby, Charlton Athletic, AB en Hvidovre.

Voetbal.com

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner