30.01.2014 13:40

AC Milan versterkt zich met Taarabt

Adel Taarabt (r.) in duel met Leroy Fer (l.) tijdens Norwich City - Fulham. (26-12-2013)
Adel Taarabt (r.) in duel met Leroy Fer (l.) tijdens Norwich City - Fulham. (26-12-2013)

AC Milan heeft na Michael Essien wederom een nieuwe speler binnengehaald. Adel Taarabt wordt voor de rest van het seizoen gehuurd van Queens Park Rangers. 

AC Milan huurt de Marokkaanse aanvallende middenvelder van Queens Park Rangers, dat hem eerder dit seizoen op huurbasis afstond aan Fulham. Milan meldt op de clubwebsite dat de 24-jarige Marokkaan in Milaan geland is om zijn transfer af te ronden. "Ik ben vereerd", vertelde de aanwinst in gesprek met Milan Channel. "Ik ben trots dat ik mag spelen voor een van de beste clubs ter wereld."

"Ik heb gesproken met Seedorf en we waren allebei erg blij", vertelde Taarabt over het gesprek met zijn nieuwe trainer. Ook stelde hij zich kort voor. "Ik ben een aanvallende middenvelder en speel graag achter de spits. Mario Balotelli ken ik niet persoonlijk, maar natuurlijk weet ik wie hij is. Ik kijk er naar uit om met hem te kunnen spelen."

Taarabt is na Michael Essien de tweede versterking voor Clarence Seedorf. Voor zijn komst had Milan al Keisuke Honda en Adil Rami aangetrokken. Taarabt is oorspronkelijk eigendom van Queens Park Rangers, maar werd vanaf het begin van dit seizoen verhuurd aan het Fulham van René Meulensteen. In zestien interlands voor Marokko was hij goed voor vier doelpunten.

Voetbal.com

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner