30.01.2014 14:47

Graafschap probeert Anco Jansen te lozen

Anco Jansen tijdens Almere City - De Graafschap. (24-1-2014)
Anco Jansen tijdens Almere City - De Graafschap. (24-1-2014)

De Graafschap probeert Anco Jansen nog voor het einde van de tranferperiode te lozen. De Doetinchemse heeft de aanvaller annex middenvelder aangeboden bij clubs uit de Eredivisie. Dat meldt Voetbal International donderdagmiddag.

SC Cambuur en Go Ahead Eagles waren geïnteresseerd in de diensten van Jansen, maar tot een akkoord met De Graafschap kwam het niet. De Doetinchemse clubleiding verlangt naar verluidt 250 duizend euro voor de aanvaller. Jansen heeft in Doetinchem nog een contract tot het einde van het seizoen met een optie voor nog een jaar. Juist die optie is een probleem voor De Graafschap, aangezien hij dan een flinke salarisverhoging tegemoet kan zien.

De club kampt, ook na de verkoop van Parzyszek, nog altijd met grote financiële problemen.Reden voor de clubleiding om Jansen aan te bieden bij andere clubs. Woensdag werd de aanvaller aangeboden bij ADO Den Haag, waarbij De Graafschap hoopte om aanvaller Michiel Kramer in de deal te betrekken. De Hagenaars waren niet geïnteresseerd.

Voetbal.com

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner